Edutec 2018 a Lleida

El Congreso Internacional EDUTEC es una iniciativa de EDUTEC (Asociación para el desarrollo de la Tecnología Educativa y de las Nuevas Tecnologías aplicadas a la educación) que en su XXI edición se celebrará en la Universidad de Lleida los días 24, 25 y 26 de octubre de 2018 bajo el  lema EDUcación con TECnología: un compromiso social.

Com és habitual en els congressos actuals, a més d’assistir-hi presencialment, també és possible participar-hi virtualment. La participació virtual permet el seguiment de les activitats plenàries (conferències, panells d’experts i inauguració i cloenda) per streaming, així com l’accés a la plataforma virtual on es presenten les comunicacions en aquesta modalitat de participació, o bé l’accés a les dues publicacions digitals derivades del Congrés. Així mateix, s’obté la certificació d’assistència (20 hores), si es compleixen els requisits de participació.

Més informació i al formulari d’inscripció des de l’agenda XTEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>