Com introduir canvis en l’avaluació a secundària?

Aquest taller que impartirà Montserrat Planella, especialista en currículum i avaluació competencial,  proposa ajudar els participants a enriquir la manera com porten a terme l’avaluació. En el marc de l’avaluació en el currículum competencial, es compartiran significats a l’entorn d’aquest terme i, a partir dels exemples i consells que s’oferiran, cada participant es plantejarà petits reptes de canvi sobre l’avaluació en la pròpia pràctica docent. 

El taller s’adreça al professorat de secundària i constarà de 3 sessions de 2 hores de durada. Tindrà una vessant pràctica i l’acreditació de la formació serà de 10 hores. Les sessions es faran els dimecres 3 i 10 de febrer i el 3 de març, de 16 a 18 h.

C.V.: La Montserrat Planella Serra és professora d’Educació Visual i Plàstica i ha treballat durant molt anys a l’Institut Castell d’Estela d’Amer. Des de fa tres cursos s’ha dedicat a dissenyar i impartir formació i assessorament en currículum i avaluació competencial per al Servei de currículum d’ESO i Batxillerat del Departament d’Educació, mentre treballava a l’Institut Moisès Broggi de Barcelona. També ha realitzat altres activitats de formació principalment relacionades amb l’àmbit audiovisual i de l’educació artística. Aquest curs treballa al Servei de Recerca del Departament d’Educació i realitza assessoraments a centres. 

Inscripció

Places limitades. S’adjudicaran per ordre d’inscripció. Només es podrà accedir al meet amb usuari XTEC