Llegir i escriure a l’aula: una porta a la creativitat

Dijous, 15 i 22 d’abril, de 17.30 a 19 h tindrà lloc el taller Llegir i escriure a l’aula: una porta a la creativitat, adreçat a docents de primària i secundària. Impartirà el taller Anna Manso, escriptora i guionista. Tindrà un vessant pràctic i l’acreditació de la formació serà de 5 hores.

Escriure i llegir a l’aula. Llegir i escriure. Dues activitats fonamentals per al sistema educatiu i que en aquestes dues sessions de formació s’abordaran des de la perspectiva de la creativitat, amb propostes i eines per contagiar la passió per la lectura i l’escriptura a l’aula.

C.V.: Des de l’any 1996 l’Anna Manso escriu guions per a programes infantils (Barri Sèsam, Super3, Mic, Una mà de contes), programes d’entreteniment i sèries (El joc de viure, El cor de la ciutat, Mar de fons, Ventdelplà, KMM). Actualment forma part de l’equip de guió de la sèrie diària Com si fos ahir (TV3). Com a escriptora té quaranta-nou títols publicats de literatura infantil i juvenil. Ha guanyat dues vegades el Premi Gran Angular de literatura juvenil, l’any 2008 amb l’obra Canelons freds i el 2016 amb Allò de l’avi. L’any 2016 va ser reconeguda amb el premi Atrapallibres de literatura infantil pel seu llibre Amics monstruosos. Autora de la columna periodística La pitjor mare del món (Diari ARA) i del llibre La peor madre del mundo. Participa en diferents activitats d’animació a la lectura i a l’escriptura per a infants, joves i adults i de formació a docents. Col·laboradora en diferents mitjans de comunicació.

 http://www.manso.org

Inscripció

Places limitades. S’adjudicaran per ordre d’inscripció. Només es podrà accedir al meet amb usuari XTEC

Twitter: @annamanso

Instragram: @annamanso

Facebook: Anna Manso