Curs de literatura espanyola. Homenatge a Manolo Gallego

Les quatre últimes sessions dels curs de literatura espanyola. Homenatge a Manolo Gallego que es va acabar ahir, 18 d’abril de 2021

Conferència d’Albert Masoliver sobre “Nada” de Carmen Laforet

Tercera conferència del Curs de literatura espanyola. El professor de l’institut Narcís Monturiol, Albert Masoliver, parla de “Nada” de Carmen Laforet. “Carmen, Andrea, Barcelona. Nada y la Barcelona de postguerra” des del Cercle Sport de Figueres.

 

“El trovador Peire Vidal y Castilla” amb la professora de l’institut Olivar Gran, Mariona Viñolas

Quarta conferència del Curs de literatura espanyola homenatge a Manolo Gallego. “El trovador Peire Vidal y Castilla” amb la professora de l’institut Olivar Gran, Mariona Viñolas i Solés, des del Cercle Sport de Figueres.

Joan Manuel Soldevilla parla de La Regenta

“Non debemus, non possumus, non volumus; la ironía en La Regenta” amb
Joan Manuel Soldevilla Albertí, catedràtic de l’Institut Ramon Muntaner des del Cercle Sport de Figueres el dia 11 de març de 2021. Cinquena conferència del Cicle de literatura espanyola

Curs de literatura espanyola / Taula rodona Memòria de Manolo Gallego

19
Taula rodona Memòria de Manolo Gallego, cloenda del curs de literatura espanyola al Cercle Sport de Figueres. Amb Esther Robles, Toni Ventura i Rafael Gallego sota la conducció de Joan Manuel Soldevilla i les intervencions d’antics companys, companyes i exalumnes.