Conferència: l’educació física a l’escola d’avui dia

——————– INSCRIPCIONS EXHAURIDES 🙂 🙂 —————

El Grup de treball de Mestres d’educació física de l’Alt Empordà (MEF-AE) Ha programat pel proper dimarts 17 de novembre a les 17.00 h la conferència L’educació física a l’escola d’avui dia. A càrrec d’en Víctor López i Ros.

Currículum. Doctor en Psicologia (U. de Girona), Llicenciat en Educació Física (INEFC-Barcelona, U. de Barcelona), Postgraduat en Biomecànica de l’aparell locomotor (Facultat de Medicina. U. Barcelona), Postgraduat en Introducció a la medicina de l’Educació Física i l’esport (Facultat de Medicina. U. de Barcelona). Professor Titular d’Universitat. Departament de Didàctiques Específiques. Universitat de Girona.

Director de la Càtedra d’Esport i Educació Física de la Universitat de Girona-Centre d’Estudis Olímpics. Sots-director de la revista Movimiento Humano-Human Movement. Membre del consell assessor/consell editorial: Apunts. Educación Física y Deportes; Working Papers on Culture, Education and Human Development; Revista Española de Educación Física.

Revisor de les revistes: Tándem. Didáctica de la Educación Física; Apunts. Educación Física y Deportes; Revista Española de Educación Física; Cultura, Ciencia y Deporte; Retos. Nuevas tendencias en Educación Física, Deportes y Recreación; Ágora para le Educación Física y el Deporte. Membre del Grup de Recerca UdG Cultura i Educació. Participació actual en diversos projectes finançats i investigador principal del projecte ARMIF: “La connexió entre teoria i pràctica en la formació inicial del mestres: metodologies basades en situacions pràctiques reals”.

Formulari d’inscripció

Enllaç meet: https://meet.google.com/cgb-eksa-gbn

(Nnomés amb correu xtec. Capacitat màxima 100 inscrits)