Tancament formació XCBT-11

Són moments molt difícils i, com tots, des de la XCB també tenim el repte d’adaptar-nos a les noves circumstàncies del confinament

Us convidem a compartir al fòrum específic de la nostra Xarxa, en la mesura del possible i amb el format (presentació Power Point, imatges acompanyades d’un escrit, petit vídeo explicatiu…) que creieu més convenient, les reflexions i els aprenentatges fets durant aquest curs.

Recordeu que en el full de ruta de la tasca individual teniu algunes idees per organitzar la vostra reflexió (passos onzè i dotzè).

Us animem a participar al fòrum general del moodle de la XCB on podreu compartir idees, reptes, dubtes i neguits derivats de la nova situació i d’altres temes que s’aniran plantejant. En aquests moments el tema és: “Com afrontarem el 3r trimestre?”.

Podeu seguir també altres debats que a partir d’avui  mateix s’aniran llançant des de Twitter @XarxaCb.

La tasca col·lectiva potser no serà possible per la situació actual, però si hi ha algun centre que ha començat o ja la tenia planificada ens agradaria que ens ho féssiu saber.

Amb moltes ganes de tornar-vos a veure, us agraïm el vostre esforç!

Una abraçada, #TotAniràBé.

Insistim que les propostes són obertes: volem convidar (no obligar) als centres que vulguin i puguin compartir el que han fet fins ara, per exemple a través d’un debat al fórum del moodel de XCBT11, perquè qui vulgui pugui compartir coses. Pot haver-hi gent que estigui superada per les circumstàncies i que opteu per no fer-ho, però d’altres potser ho necessiteu. Val la pena que tot allò que ja teniu documentat (encara que sigui de forma incompleta) ho poguem recollir perquè documentar ens ajuda a tots a avançar. Aquesta documentació la podem anar completant entre final de curs i setembre.

Salut,

Equip de coordinació de la XCBT11