#100tífiques. STEAMem la ciència

L’ 11 de febrer és el dia Internacional de la dona i la nena a la ciència i s’organitza la tercera edició de  l’esdeveniment #100tífiques.  #100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa i  fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat. Podeu consultar la web #100tifiques.cat per més informació.

Aquest projecte organitza un seguit de  xerrades amb dones científiques, l’activitat va adreçada a 6è de primària i a primer d’ESO.

Degut a la situació actual de pandèmia,  les visites i les xerrades es realitzaran mitjançant plataformes en línia.  La majoria de les visites es realitzaran en català o castellà i algunes científiques poden oferir les xerrades en anglès.

El període d’inscripcions restarà obert fins el 20 de gener. L’assignació de les científiques a les escoles es comunicarà el 29 de gener i la primera setmana de Febrer el centre podrà establir contacte amb la científica per preparar millor la seva visita. Cada centre educatiu pot demanar només una xerrada amb una científica.

Els centres interessats cal que ho facin mitjançant el web: http://100tifiques.cat primer caldrà que facin la inscripció al web i omplin el formulari adjuntant en pdf la carta la compromís.

Es farà el possible per atendre totes les demandes, no es pot garantir que la temàtica triada pel centre sigui especialitat de la científica. Farem les assignacions prioritzant l’ordre d’inscripció.

Preguem que el centre afegeixi al formulari un enllaç de videoconferència on es pugui fer el contacte amb la científica assignada a partir del 29 de gener.

Si esteu interessades a participar, poseu-vos en contacte amb el vostre CRP de referència comunicant el vostre interès i empleneu el formulari per confirmar la vostra participació abans del 20 de gener de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>