Dia de la Internet segura- 9 de febrer

El 9 de febrer de 2021 se celebra una nova edició del Dia de la Internet Segura arreu del món. Amb més 170 països que hi participen, la diada ha esdevingut una ocasió immillorable per treballar de manera conjunta un objectiu comú: la seguretat de la xarxa, especialment entre els usuaris més joves.

És per tot això que, amb el lema ‘Més digitals i protegits que mai’, enguany, des d’Internet Segura, ens volem centrar en els fraus i els enganys digitals, amb propostes tant per als cicles mitjà i superior de Primària com per Secundària. En tots els casos, a partir del visionat d’un vídeo que relata, de manera molt gràfica un cas de suplantació d’identitat, es proposen diverses accions de reflexió i de sensibilització a l’aula, adaptades en funció de l’edat dels i de les alumnes.

En el context de la celebració del Dia d’Internet Segura, us podeu inscriure en aquesta jornada virtual de l’Instituto Nacional de Ciberseguridad, amb xerrades i tallers per a famílies, docents, professionals i públic en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>