L’Escola El Farell participa al projecte “Depende de los 2” sobre coeducació i igualtat de gènere

L’Escola El Farell, ja fa molts anys que tota l’escola durant el segon trimestre comparteix un projecte comú. Aquest projecte el trien les famílies i l’alumnat i tota l’escola durant el segon trimestre, hi anem treballant. Enguany, aquest projecte ha estat el de “La coeducació i la igualtat de gènere“. Com a cloenda del projecte, hem participat en un projecte que es diu “Depende de los 2″.

El projecte “Depende de los 2” neix de dues escoles del Pirineu aragonès amb l’objectiu de treballar el feminisme i la coeducació a l’aula. La cançó ha estat versionada en diferents idiomes i ha estat treballada a escoles d’arreu del món.

El centre va considerar que seria una bona idea participar en aquest projecte i fer la pròpia versió de la cançó com activitat de cloenda del projecte global de centre. Així, van traduir la cançó al català, l’alumnat de 6è la va cantar i van gravar un vídeo amb les coreografies de tot l’alumnat i mestres de l’escola.

Així doncs, són la primera escola que ha traduït la cançó al català i ja han penjat el seu vídeo a la seva pàgina web. Adjuntem els enllaços:

https://sites.google.com/view/dependedelos2/comparte?authuser=0

https://agora.xtec.cat/ceipelfarell/general/depende-de-los-2/

I la notícia que va sortir al VOTV: