Sou artistes per naturalesa?

En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient  hem organitzat una activitat que estarà oberta fins el proper 14 de juny. Esperem que trobeu atractiva i que la història darrera de la idea us emocioni i us inspiri com ho ha fet amb nosaltres.

Del 3 al 14 de juny el CREAF i la fotògrafa Joana Arribas ens hem unit en un projecte a les xarxes socials per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

 

Juntes us presentem una proposta que uneix la natura, l’art i la fotografia en una acció molt original.

En aquest enllaç trobareu tota la informació.

 

I encara sou a temps de respondre aquesta enquesta per mestres

El projecte europeu Clearing House te en marxa una enquesta dirigida a mestres d’alumnes de primària i secundària de tota Catalunya per saber si es fa classe a l’aire lliure, quins inconvenients o barreres i troben, i quins continguts es donen, o falten, que facin referència al verd de les ciutats.

Fes l’enquesta  Perquè no sortim més a l’aire lliure a fer classe?

La informació d’aquesta enquesta s’utilitzarà per dues accions centrals del projecte als que tota la comunitat educativa està convidada a participar

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>