La Laura i en Joan visiten la vostra escola

Coneixeu els contes de la Laura i en Joan? La col·lecció de contes de la Laura i en Joan es troba online però també a les biblioteques, les escoles i les aules hospitalàries de Catalunya. El seu objectiu és compartir amb la mainada (educació primària) en forma d’aventura, la recerca que es fa a casa nostra, de manera que permeti a les noies i als nois descobrir quina finalitat té i fomentar les vocacions científic-tecnològiques. A la web del programa també hi trobareu activitats digitals i altres activitats i iniciatives.

 

Què ofereixen?

CONTACONTES.

L’activitat dels contacontes destinada a 4t i 5è de primària s’inspira en el contingut d’un conte. Dura 90 minuts i és una activitat vivencial i manipulativa que consta d’una posada en escena del conte i una part experimental, en què els alumnes es converteixen en investigadors i investigadores.

Per motius de seguretat, relacionats amb la pandèmia de Covid-19, les temàtiques que tindrem disponibles aquest any són: Arqueologia, Lingüística, Fotònica, Tecnologia dels aliments i Astronomia. Consulta aquí el catàleg.

MALETA PEDAGÒGICA

La maleta, amb jocs i recursos pedagògics, se centra en l’equilibri a les xarxes tròfiques en l’àmbit marí. Dona a conèixer l’impacte ambiental i els efectes de la sobreexplotació d’una espècie concreta, el mero, i destaca el paper de la recerca per aconseguir reproduir en captivitat aquesta espècie en perill d’extinció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>