SETMANA DE LA CIÈNCIA 2017

Us enllacem a la videoconferència presentada per Cristina Vert, llicenciada en Ciències Ambientals, Màster en salut Pública i investigadora predoctoral en Ciències Biomèdiques de l’SGlobal (Institut de Salut Global Barcelona) on està investigant els efectes de l’exposició a espais blaus (rius, mar, llacs, etc.) i en la promoció de la salut.

http://cdn.s2.eu.nice264.com//converted_work3/e/4/e4e297895767f9e8935e/e4e297895767f9e8935e_f34bd39fc22345ff4a6b8ddacc0606b9.mp4

I a la nostra zona es van realitzar dues conferències: una, a l’Institut Giola, per Guillem Peguero, biòleg, doctor en Ecologia Terrestre, ens va introduir a: Què és la biodiversitat, què és el canvi global i per què ens hauria d’interessar tot plegat? Actualment, estudia els efectes dels desequilibris de nutrients en la biodiversitat i els funcionaments dels ecosistemes.

I una altra conferència, a l’institut Vilamajor per Òscar Blanch, investigador de l’Institut de Física d’Altes Energies, a l’ institut Vilamajor. Amb el títol Una nit caçant raigs gamma ens explica com treballa dissenyant i analitzant les dades astrofísiques que es poden obtenir amb els telescopis d’última generació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>