Convocatòria pública per a la participació dels centres en programes d’Innovació Pedagògica

 

El dia 15 de març s’obria la convocatòria pública per a la participació dels centres en programes d’Innovació Pedagògica. El Departament d’Educació ha unificat l’oferta de tots els programes d’innovació pedagògica amb l’objectiu de facilitar als centres l’accés a la informació i simplificació dels processos de participació.

Per conèixer l’oferta de programes accediu a l’apartat de l’XTEC dInnovació Pedagògica o al Portal de centres i sol·licitar la participació en el programa d’innovació de manera que s’adapti a les necessitats del Projecte Educatiu. Podeu consultar la resolució corresponent de cada programa d’innovació per comprovar l’acceptació o no de la participació en el programa.

El termini general d’inscripció per participar finalitzarà després de 40 dies hàbils des de l’endemà de la publicació de la llista de programes que obren procés de participació (termini fins al 12 de maig).  

Per a més informació us compartim un vídeo divulgatiu: Participació en programes d’innovació pedagògica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>