21a Setmana de la ciència

sc_16

21_setmana_ciencia

La 21a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’16), organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement (Secretaria d’Universitats i Recerca) i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Esteve i Obra Social “la Caixa”, se celebrarà de l’11 al 20 de novembre.

L’SC’16 s’inaugurarà al Parlament de Catalunya divendres 11 de novembre, a les 10.00h, amb les intervencions de la M. Hble. Sra. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya; el Sr. Arcadi Navarro, secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement; i el Dr. Antoni Esteve, president de l’FCRi.

La conferència inaugural, amb el títol “Mecenatge científic: experiències globals, reptes de país”, anirà a càrrec del Dr. Antoni Plasència, director general d’ISGlobal. L’acte inaugural anirà seguit d’un dels esdeveniments centrals de l’SC’16: la jornada “Mecenatge i finançament de la recerca”, organitzada per l’FCRi amb el suport del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).

En el nostre districte tindrà lloc la conferència:  La smart city: connectant la ciutat a Internet per poder viure millor  a càrrec del professor de la UPC Dr. Rafael Vidal a l’Institut Emperador Carles el dia 16 de novembre a les 11’30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>