Premi per a l’institut Domènech i Montaner

 

 

L’institut Domènech i Montaner guanya un premi a la 4a Mostra de Recerca Jove de Barcelona. L’alumna Estela Martín Ferreró ha estat una de les guanyadores de la 4a Mostra de Recerca Jove de Barcelona, celebrada els dies 16 i 17 de juny en el Marc de la Festa de la Ciència organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona al Parc de la Ciutadella.

La Mostra està organitzada pel Consorci d’educació de Barcelona  (CEB) i l’institut d’Educació de Barcelona (IMEB). El premi consisteix en una estada cultural i científica a Madrid del 26 al 29 de juny. 

El treball porta el títol de “Instal·lació solar d’ACS als vestidors de l’Institut Domènech i Montaner” L’objectiu del treball és estudiar la viabilitat econòmica i els efectes mediambientals de la complementació de la instal·lació natural existent a l’institut amb col·lectors solars, per tal de produir ACS (aigua calenta sanitària) per abastir les dutxes dels vestidors del centre. El treball ha estat dirigit pel professor del centre Jesús Valls Ruano  i va ser seleccionat en la Mostra de Treballs de Recerca del Districte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>