Mostra de Treballs de Recerca – 2015

El dia 16 d’abril va tenir lloc la 14a Mostra de Treballs de Recerca a l’¡Auditori de les Cotxeres de Sants. En aquesta edició hi han participat els centres: Anna Ravell, Consell de Cent, Domènech i Montaner, Emperador Carles, Institució Montserrat, Joan Coromines, Joan Pelegrí, Josep Tous, Lluís Vives, Montjuïc i XXV Olimpíada. En total s’han presentat 33 treballs de Recerca, 28 de Batxillerat i 5 d’ESO.

El jurat va seleccionar aquests treballs de Batxillerat per participar a la “Mostra de Recerca jove” d’aquest any. Van ser presentats oralment:

-“Programació per al càlcul dels nombre de Fibonacci i altres seqüències recurrents” de Martin Forsberg, de l’Institut Consell de Cent.

– “Creació d’una empresa: Monbike” de Sergi Monsó de l’Institut Joan Coromines.

– “A través de la mente de Hayao Miyazaki” de Sílvia Matey i Inés Pedraza, de l’Institut Domènech i Montaner.

 

També es van presentar oralment aquests altres treballs:

-“Iguals però diferents. Aprofundiment en els bessons monozigòtics” de Ana i Maria Chopo Pizarro, de l’Institut Emperador Carles

-“Evolució i anàlisi dels anuncis publicitaris de la Super Bowl i creació d’un spot “ d’Alba Gómez de l’Institut XXV Olimpíada.

-“El món de l’areodinàmica” Treball d’ESO de Miquel Gausachs, Joan Bellavista, i Victor Montserrate, de l’Institució Montserrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>