III Olimpíada Escolar

El dia 18 de maig es va celebrar a l’estadi  municipal Joan Serrahima, la 3a Olimpíada escolar d’atletisme del districte en la que van participar uns 250 alumnes de l’escola de Primària  Ramon Casas , els centres de Secundària Domènech i Montaner , Lluís Vives  i  XXV Olimpíada  i l’escola d’educació especial Nostra Senyora de Montserrat. La Jornada estava organitzada per l’Agrupació Atlètica Catalunya i el districte de Sants-Montjuïc.

L’alumnat va participar en unes proves atlètiques incloses en al programa olímpic i adaptades a les seves categories : benjamins, alevins, infantils i cadets. Es tracta de les següents proves : llançament de vòrtex, llançament de pes, salt d’altura, salt de llargada, proves de velocitat, proves de mig fons i relleus.

El president de l’Agrupació, Sr. Ricard Llorens i la secretària de la mateixa , Sra. Lídia Royo, eren qui feien de locutors i donaven les indicacions de cada prova. També hi va participar un grup de tècnics de l’esmentada Agrupació que orientaven i ajudaven a l’alumnat en cada prova.

Al final de l’acte, les Sres. Maite Bertran, tècnica d’esports del districte i Ester Rodríguez, directora de l’Agrupació Atlètica Catalunya , va entregar un trofeu a un representat de cada centre com a reconeixement per la seva participació. Per una  altra banda, tots els alumnes han rebut com a obsequi un mocador triangular de color groc com a record de l’activitat i un diploma que acredita la seva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>