ELS INSTITUTS DE SANTS-MONTJUÏC A LA MOSTRA DE RECERCA JOVE DE BARCELONA

Recerca Jove BarcelonaDissabte 13 de juny a l’Ateneu de fabricació de les Corts va tenir lloc l’acte final de la Mostra de la 7a Recerca Jove de Barcelona. Es tracta de la fase final de les mostres i fòrums de recerca de tots els districtes de la ciutat. Cada districte selecciona 3 treballs. Pel nostre districte hi concorrien:

Felicitem als 4 autors, els seus tutors i els seus centres i, especialment, a Martín ForsbergSergi Monsó per què a més van ser 2 dels 10 autors premiats. Els seus magnífics treballs i els seus esforços els van fer mereixedors d’aquest reconeixement, i entre d’altres coses d’una tauleta digital. Enhorabona!Tots,guanyadors i finalistes,podran gaudir d’una jornada de treball el 16 de juny a l’Ateneu de Fabricació digital de les Corts, on en grups interdisciplinars i assessorats per experts hauran de resoldre el  repte que se’ls plantejarà tot disposant d’aquesta instal·lació per arribar a alguna solució. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>