“Cuidant el futur” 8è congrés de Ciència

Ja tenim aquí la 8a edició del Congrés de Ciència. Com sabeu és un programa que es realitza amb centres de tota Barcelona i que coordinen els Centres de Recursos Pedagògics.

D’ençà de 2012 aquesta proposta té com a objectiu promoure l’experimentació i la recerca científica entre l’alumnat de P-5 a 6è de Primària. Consisteix que alumnes que han fet treballs d’investigació-acció durant el curs escolar les presenten en una setmana plena d’emocions i de gaudi d’experiències.

Enguany la temàtica del congrés gira, entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Podreu veure la retransmissió en directe de les 26 experiències de 7 a l’11 de juny a partir de les 9.30 h. Podeu descarregar el programa detallat fent clic aquí.

Teniu tota la informació d’aquest any i un recull històric del congrés al nodes “Barcelona Aprèn Ciència” on a més, podreu trobar tota la informació referida a l’àmbit científic de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>