Conferència en el Dia de la Ciència

Dia de la ciènciaEl dia 23 vam celebrar el Dia de la Ciència amb la xerrada Com es fa per inventar nous medicaments pels trastorns mentals?, organitzada pel Departament d’Ensenyament i la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca amb la col·laboració del CRP. Va anar a càrrec del metge i catedràtic de Farmacologia de la UAB Dr. Sergi Erill.

La conferència es va realitzar a la sala d’actes de l’Institut Emperador Carles i hi van assistir, a més de l’alumnat de Batxillerat d’aquest centre, dos grups més de l’Institut Joan Coromines i de l’Escola Anna Ravell, acompanyats d’alguns docents. En total hi van assistir unes 140 persones.

El Dr. Erill va explicar les pràctiques que es fan amb rates i ratolins per provar nous medicaments per al tractament mèdic de trastorns com l’ansietat, la depressió i l’esquizofrènia i també va comentar els factors que influeixen en el desenvolupament d’aquestes malalties.  La xerrada va tenir una durada d’uns 50 minuts però posteriorment les persones assistents van formular nombroses i interessants preguntes a les que  el Dr. Erill va respondre d’una manera molt didàctica i engrescadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>