1a Olimpíada de Sants-Montjuïc a l’estadi Joan Serrahima

El dia 15 d’abril es va celebrar a l’estadi  municipal Joan Serrahima, la 1a Olimpíada escolar d’atletisme del Districte en la que van participar uns 280 alumnes de les escoles de Primària Polvorí i Ramon Casas i dels centres de Secundària Lluís Vives, XXV Olimpíada i Oscus. La Jornada estava organitzada per l’Agrupació Atlètica Catalunya i el districte de Sants-Montjuïc.

L’alumnat va participar en unes proves atlètiques incloses en al programa olímpic i adaptades a les seves categories : benjamins, alevins, infantils i cadets. Es tracta de les següents proves : llançament de vòrtex, llançament de pes, salt d’altura, salt de llargada, proves de velocitat, proves de mig fons i relleus.

 

El president de l’Agrupació, Sr. Ricard Llorens, era qui feia de locutor i donava les indicacions de cada prova. També hi va participar un grup de tècnics de l’esmentada Agrupació que orientaven i ajudaven a l’alumnat en cada prova.

Al final de l’acte, el conseller del Districte, Sr, Joan Sanromà, va entregar un trofeu a un representat de cada centre com a reconeixement per la seva participació. Per una  altra banda, tots els participants han rebut com a obsequi un mocador triangular de color taronja com a record de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>