Finalitza la primera fase del programa “Tenim la Paraula”.

Aquí disposeu del vídeo  on hi ha representades totes les activitats de la Xarxa de Comunicació Oral del Pla de l’Estany, que s’ha publicat en la cloenda de la primera fase del programa Tenim la Paraula.

Aquest vídeo mostra els 18 centres de la comarca i les seves activitats distribuïdes en els diferents eixos del programa Tenim la paraula.

Es disposen d’activitats que van des de  l’educació infantil, passant per l’educació primària, secundària, batxillerat, escola d’adults i escola oficial d’idiomes i, així abraça TOTA la comarca del Pla de l’Estany.

La fortalesa de la Xarxa és:

  • La interdependència en el sentit que hem anat teixint un escenari d’activitats i de treball d’oralitat que té com objectiu donar resposta a la reflexió de la llengua oral a nivell de centre.
  • La coresponsabilitat, fent referència a la inferència que es produeix als centres a través de la tasca realitzada i que es continuarà en la segona fase del programa, i finalment,
  • El coneixement del territori a partir del què ja es fa, de les seves potencialitats i fortaleses.

Podeu veure el treball de tots els centres en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>