22 d’abril: Dia Internacional de la Terra

El proper 22 d’abril la Fundació Kílian Jornet emmarca dins la celebració del Dia Internacional de la Terra la campanya de recollida selectiva de brossa en entorns naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril de 2021. Aquesta acció va adreçada a tots els centres de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar per millorar la quantitat i qualitat de la recollida selectiva.

La participació pot ser individual o col·lectiva i requereix d’inscripció prèvia a través de l’enllaç.

El dia de la neteja, la persona o el grup realitzarà la recollida selectiva separant el plàstic, el paper, el vidre i la resta amb la intenció de recollir de manera diferenciada les diferents fraccions dels residus.  Cada grup de deixalles es pesarà i es farà una foto amb ells. Un cop fet caldrà omplir una fitxa amb la foto i les dades de la vostra acció, especificant el lloc i el país on l’heu feta. Totes les accions es recolliran i s’incorporaran en un mapa interactiu i en un comptador de la web de la fundació.

Us compartim el material de la campanya (cartell, formulari de recollida de dades per a les xarxes socials, etc.)

Podem fer el nostre el entorn natural molt més net!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>