Butlletí Banc de Recursos

En aquests enllaç trobareu el recull de les novetats relacionades amb la lectura, en tot el seu abast, incorporades al BDR al tercer trimestre del curs 2020-21 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.

Robòtica, ètica i literatura: una activitat transversal a secundària

Materials del seminari web amb Carme Torras sobre els beneficis d’unir la robòtica, l’ètica i la literatura a Secundària
Les tecnologies digitals ja formen part de la vida quotidiana i faciliten les nostres relacions afectives, laborals i educatives, com també la salut, el proveïment i l’oci.… Llegeix més»

XIX Jornada Anual Xarxa Competències Bàsiques. 2 de juliol. “Passem el poder de l’avaluació als aprenents”

 
La Xarxa de Competències Bàsiques (Xarxa Cb) celebra enguany el seu vintè aniversari. Al llarg d’aquests 20 anys, la Xarxa ha aplegat docents de tot Catalunya amb voluntat de repensar els processos d’ensenyament i aprenentatge en els seus centres, per mitjà de la formació entre… Llegeix més»

2a Jornada Lectura Fàcil: un recurs per a l’escola inclusiva

Els propers 28 de juny i 5 de juliol, de 9.00 a 11.30h, tindrà lloc la 2a Jornada Lectura Fàcil: un recurs per a l’escola inclusiva.
Trobareu tota la informació i l’enllaç a la inscripció a:
https://projectes.xtec.cat/bescat/general/la-lectura-facil-un-recurs-per-a-lescola-inclusiva-2a-jornada/

Esperem que sigui del vostre interès 

Llegeix més»

Guia per a l’elaboració del Projecte de convivència

 
El Departament d’Educació posa a disposició dels centres educatius un recurs per facilitar l’elaboració i implementació dels seus projectes de convivència.
Aquesta guia està constituïda per tres documents:
Guia per a l’elaboració del Projecte de convivència: marc conceptual i descriptiu que recull els continguts actualitzats arran de la… Llegeix més»