Arriba la 3a edició de la Setmana de l’Àlbum

Ja tenim aquí una nova edició de la setmana de l’Àlbum. Aquesta iniciativa impulsada per l’Associació d’editorials Àlbum Barcelona ha aconseguit fer-se un lloc privilegiat en l’agendaLIJ de casa nostra i traspassar fronteres.

L’edició d’enguany porta per títol “Llibres que obren mons” i se celebrarà a Barcelona del 2 al 10 de novembre. Entre les propostes i múltples activitats destaca una nova edició del Fòrum a l’Aula, que enguany comptarà amb especialistes com Atak, María José Ferrada, Daniela Pafundi, Cristina Peregrina, Anna Juan, Joan Portell, Cristina Batlle, Jochen Weber i Freddy Gonçalves da Silva i Alexia Dotras que oferiran tallers, conferències i taules rodones per a mediadors interessats en aprofundir en el treball amb aquest tipus de llibres.

Des del Clijcat ens fa molta il·lusió poder-nos sumar a aquest festival amb la realització d’alguns laboratoris de lectura en llibreries associades a la Setmana.

Els laboratoris de lectura són un format d’activitat de creació i formació literària que van néixer fa uns anys de la ma de la bibliotecària Glòria Gorchs a la biblioteca Roca Umbert i que s’han anat fent un lloc en la programació de biblioteques públiques i escoles. Des de fa uns mesos, el Clijcat ha incorporat un conjunt de lababoratoris que, juntament amb les exposicions monogràfiques, s’ofereixen a escoles, municipis, biblioteques, entitats i llibreries que puguin estar interessades en llogar-los o adquirir-ne una còpia.

+Informació:
https://webdelalbum.org/ca/la-setmana-de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>