Sortides d’un dia al CdA Juneda (2n i 3r trimestre)

Benvolguts equips docents,

Ens adrecem a vosaltres per recordar-vos que, a partir de les noves restriccions de mobilitat que permeten sortides escolars fora de la comarca d’anada i tornada al mateix dia, al Camp d’Aprenentatge de Juneda seguim tenint a la vostra disposició durant el segon i tercer trimestre propostes de sortides d’un dia relacionades amb l’àmbit del Coneixement del Medi per Educació Primària, així com el científicotecnològic en Educació Secundària. Les podeu trobar a l’apartat de “Sortides d’un dia”.

Com podeu veure, la majoria d’activitats (A pas d’aigua pel Canal d’Urgell, Immersió apícola, El món micro, Món rural i sostenibilitat…) són a l’aire lliure i poden acollir més d’un grup estable. Sempre i quan les restriccions ho permetin, considerem que aquest tipus d’activitat poden ser molt positives per l’alumnat en un curs tant hermètic, i per això us engresquem a seguir fent ús del nostre servei educatiu en les dates que encara tenim disponibles.

Per a qualsevol dubte, pregunta sobre les dates i la disponibilitat del servei, ens podeu enviar un email a cda-juneda@xtec.cat o trucar-nos sense cap compromís al 973 290 022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>