Protocol #COVID19 per estades al CdA Juneda

Des del CdA Juneda, i vista la importància dels protocols organitzatius dels espais del nostre camp d’aprenentatge, us adjuntem en format PDF el protocol COVID19 que regeix la nostra activitat i instal·lacions. Hi podeu accedir clicant damunt de la imatge.
Per qualsevol dubte al respecte, ens… Llegeix més»

Bon inici de curs 2020/21!

Bon inici de curs a tothom!

Com veieu, ja tenim a la Boira vetllant pel correcte funcionament del servei, per la distància de seguretat i pel compliment de la resta de mesures de seguretat. Iniciem el camí d’aquest (peculiar) curs escolar recordant que podeu formalitzar la vostra inscripció al CdA Juneda fins el dia 14 de setembre a través de l’aplicatiu CAMPS, que trobareu a l’apartat “Inscripció i quotes” a la pàgina XTEC dels camps i entorns d’aprenentatge.

Tornem a tenir l’oportunitat de treballar, de forma conjunta, els vostres projectes de centre lligats al món rural. Estem a la vostra disposició per seguir consolidant espais educatius de qualitat per a l’alumnat. Gaudim, compartim, descobrim, explorem i aprenem com mai! Bon curs 2020/21!

CdA Juneda confinat

Des del CdA Juneda hem hagut d’aturar la nostra activitat, però a les instal·lacions de Les Obagues la vida continua fins i tot en temps de confinament. Aquí teniu part de l’equip de la cooperativa que fan que la granja i la resta dels espais d’activitat tiri endavant!

Iniciem el curs 2020 – 2021

Benvolguts equips docents,

Us comuniquem que s’ha obert el període d’inscripcions als Camps i Entorns d’Aprenentatge pel proper curs 2020-2021.

Sabem que el següent curs serà especial en molts aspectes, però des del Camp d’Aprenentatge de Juneda estem treballant per oferir-vos el nostre servei dins la màxima normalitat possible, adaptant espais, preparant actuacions per al compliment de les mesures de seguretat i convidant-vos a treballar plegats per seguir oferint a l’alumnat una experiència educativa de qualitat. Podeu consultar-nos qualsevol dubte per telèfon o correu electrònic.

El període d’inscripcions finalitzarà el 14 de setembre. A partir d’aquest dia i durant tot el setembre, assignarem estades al calendari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Per realitzar les inscripcions podeu accedir a l’espai XTEC de camps i entorns d’aprenentatge, on trobareu tota la informació necessària i l’accés a l’aplicació de gestió en línia per fer la sol·licitud. Hi podeu accedir clicant aquí.

Si és del vostre interès, podeu fer extensiva aquesta informació a la resta de docents del vostre centre. Desitgem que gaudiu d’unes bones i merescudes vacances d’estiu!

Escola Bellaterra

L’escola Bellatera de Cerdanyola del Vallès ha estat treballant el cicle de la granja amb nosaltres. Analitzant el paisatge que envolta al CdA han descobert que és així desde mitjans del segle XIX, i que abans era molt diferent! A més a més, han pogut… Llegeix més»