El desembossa’t a les escoles

Aquesta setmana, dins la setmana europea de prevenció de residus hem portat el Desembossa’t a les escoles de l’Escala, l’escola Empúries i l’escola Esculapi

El Desembossa’t a les escoles de l’Escala   

Clica per veure la notícia de canal 10 empordà

La base per aconseguir aquest propòsit és inculcar als alumnes l’ús de les anomenades 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Una de les activitats que s’ha proposat fer als alumnes ha estat donar-los un residu i que la mainada hagués d’identificar quina de les 3R s’hi podia aplicar. El resultat es convertirà en un mural a la paret de l’escola.

Un dels principals objectes del projecte és eliminar les bosses de plàstic i fomentar l’ús de bosses reutilitzables per anar a fer la compra. En aquest sentit, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, s’ha elaborat bosses a partir del reciclatge de les antigues xarxes dels pescadors, que la Rosa ha regalat als alumnes de l’Empúries.

Pensem doncs, globalment per tot el planeta, però actuem individualment amb petites accions.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>