II Congrés Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes

L’Institut Català de les Dones organitza els propers 26, 27 i 28 d’octubre de forma virtual el II Congrés Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes. Enguany, l’objectiu general del congrés és posar de manifest l’impacte de la pandèmia des del punt de vista de les violències masclistes, així com quines han estat les estratègies, aliances i aprenentatges que s’han generat entre els diferents actors encarregats de donar resposta a les situacions de violència masclista en temps de la Covid-19.

Aquest any tindrem l’honor de comptar amb moltíssimes activistes feministes, escriptores, professores, treballadores, professionals de diversos serveis d’atenció a les dones, personal de les administracions públiques, i un llarg etcètera. I per si fos poc, per a les conferències marc de cada dia, es connectarà amb nosaltres des d’Itàlia la professora i escriptora Silvia Federici; des de l’Argentina, l’activista i antropòloga Rita Segato; i des del Perú, la sociòloga i activista Virginia Vargas. Per a més informació del programa, podeu consultar el següent enllaç.

Per a poder-vos inscriure ho podeu fer des d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>