El CNL engega el concurs DIT i FET

El dia 2 de juliol el Consorci de Normalització Lingüística Roses inicia el concurs lingüístic DIT I FET a través dels comptes d’Instagram dels quatre serveis de català que en formen part: @slcsantfeliu, @slcsantjust, @slcesplugues i  @slcsantjoan. Amb l’objectiu de donar a conèixer diferents frases fetes catalanes, el concurs va especialment enfocat a la població jove, molt activa a les xarxes socials, i que sovint desconeix el significat d’aquestes expressions.

Al llarg de tres setmanes s’hi podrà participar responent les preguntes sobre 8 frases fetes que es formularan en cadascun dels comptes. Cada dilluns, dimecres i divendres es publicarà una frase feta. El dia 20 de juliol es tancarà el concurs i se sortejaran els premis, que seran dos: un entre els encertants de totes les 8 frases fetes i que consisteix en dues entrades per a l’Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí, un val per fer servir a Cal Llibreter de Sant Just Desvern i una bossa estampada amb una de les frases fetes del concurs; i un altre premi entre tots els participants, que consta d’una visita al Museu de Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat i una bossa estampada amb una de les frases fetes del concurs.

El dia 22 de juliol es publicarà als perfils d’Instagram el nom de les persones guanyadores.

 

Es poden consultar les bases del concurs aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>