Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari d’Esplugues de Llobregat

El Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari presenta novetats al 2021:

Us comuniquem que s’ha incorporat ,a l’equip LIC del Servei Educatiu, una nova orientadora comunitària que dinamitza el SOAC, la  Verònica Bello. És  Educadora Social i Pedagoga, amb experiència tant en l’educació formal i no formal, i s’afegeix per orientar i acompanyar tant a infants, joves i famílies.

Compartim les noves actuacions que s’han proposat des del grup de treball del SOAC, fetes en col·laboració  amb les representants d’AFA’s del municipi:

  • Disseny d’ un formulari per a recollir les inquietuds i preguntes de les famílies abans de les preinscripció.
  • Compartir els resultats del formulari amb els centres de secundària sobre les qüestions que més interessen a les famílies per a  a poder donar resposta  a les Portes Obertes virtuals dels centres.
  • Edició d’un vídeo amb les preguntes dels alumnes de sisè i que els centres han respost en formats diferents.
  • Organització d’una trobada de tutors de sisè amb els centres de secundaria públics.

En aquest tríptic podeu trobar l’adreça de correu electrònic i un nou telèfon mòbil que facilitarà la comunicació a través de WhatsApp. Cal recordar que l’atenció presencial sempre és amb cita prèvia.

Seguim treballant i oferim els serveis que es recullen al tríptic.

Salut i xarxa!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>