XVI Certamen de Lectura en Veu Alta Confinat

XVI-CLVATothom sabem que la lectura i l’escriptura són eines importants i prioritàries de la resta d’aprenentatges i, per tant, han de ocupar un objectiu preferent durant tota l’etapa d’educació obligatòria. Des de ben petits la lectura beneficia el desenvolupament de diferents processos cognitius. Són gairebé innombrables, però podem destacar quatre: afavoreix la memòria i la concentració, el desenvolupament de la imaginació i la creativitat, l’habilitat mental i la capacitat d’empatitzar.

A l’escola Dolors Almeda de Cornellà enguany continuem participant en el Certamen de Lectura en Veu Alta. Aquest any i davant la situació que ens esdevé els organitzadors del Certamen van proposar fer el Certamen en confinament. L’alumnat havia de fer una petita gravació presentant un llibre que els agradés molt i llegint-ne un fragment del mateix.

Des de l’escola un company i tres companyes de Cicle Superior han participat en aquest Certamen.  Els seus vídeos estan penjats al Canal de Youtube “Compartim la lectura!

Els voleu veure?