La Marató 2021: Salut mental

SESSIONS DIVULGATIVES

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per més de 600 professionals de la salut és l’encarregat de fer la divulgació impartint al voltant de 5.500 sessions en cada nova edició.

Entre el 18 d’octubre i el 19 de desembre, professionals de la salut faran milers de sessions divulgatives, en format telemàtic, per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut mental i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i cicles formatius, així com a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00. Totes les sessions segueixen un protocol d’actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.
CAMPANYA DE DIFUSIÓ SOBRE LA SALUT MENTAL

VOLS REBRE UNA SESSIÓ DIVULGATIVA DE LA MARATÓ 2021?

Si estàs interessat que el teu centre/entitat aculli una d’aquestes sessions divulgatives sobre la campanya OMPLE AQUEST FORMULARI

 

Tota la informació a : sessions divulgatives

Per a més informació o en cas de dubte, contacteu a través del correu electrònic sessions_divulgatives@ccma.cat o bé al telèfon 93 552 74 98.

Share