Dia Internacional Contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia

Com bé sabeu, cada 17 de maig es commemora la lluita contra l’homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia, la transfòbia i la fòbia a la intersexualitat. Des del sistema educatiu, recordem que cal treballar per garantir els drets de les persones LGBTI a fi que la vivència del gènere sigui una vivència saludable i empoderadora de totes les persones.

Els centres educatius són espais de socialització i, per tant, són un marc idoni per fomentar un esperit crític envers el sexisme, valorar el món de la cura i comprometre’s amb els eixos de diversitat.

Us suggerim propostes d’actuació i recursos específics a fi de promoure la conscienciació de la diversitat de gènere i la prevenció i l’abordatge de l’assetjament LGBTI.

Un cop realitzada l’activitat podeu fer la difusió amb fotografies, vídeos o enllaços (a la vostra pàgina web o bloc),  al Twitter o Instagram amb les etiquetes #stoplgbtifobia #coeducat #lesescoleslliuresdeviolencies i amb menció a @xtec

Podeu trobar més informació a: http://xtec.gencat.cat/ca/centres/celebracions/2021/dia-internacional-contra-lhomofobia-la-transfobia-i-la-bifobia/

Share