TABÚ. Tu tries què t’hi jugues

L’Agència Catalana de la Joventut posa a les nostres mans l’eina Tabú. Tu tries què t’hi jugues!

TABÚTabú és un joc digital que permet treballar la prevenció de les violències masclistes entre les persones joves i que pretén facilitar, dins els centres i equipaments juvenils, diversos tallers i dinàmiques per abordar les violències sexuals més quotidianes i més normalitzades.

L’activitat està dissenyada per treballar amb joves de 13 a 18 anys i la present proposta s’emmarca en les possibles accions que es vulguin portar a terme el 8 de març, el dia de la dona. Per a informació més detallada del programa podeu entrar al següent enllaç web, on s’explica més concretament el contingut del joc i el funcionament de la proposta:  http://dones.gencat.cat/ca/ambits/sensibilitzacio/exposicions/expo_Tabu/

FORMACIÓ DIA 25 DE FEBRER A GIRONA

Per tal d’obtenir els materials i disposar de l’eina és indispensable que una persona referent de cada centre/espai juvenil faci una formació prèvia. En el cas de la demarcació de Girona serà dimarts  25 de febrer de 9.30 h a 14.30 h a l’edifici de la Generalitat, sala formativa 3 (plaça Pompeu Fabra, 1 de Girona). La formació tindrà una durada de 5 h.

Enllaç a la inscripció:  Girona