2015

Vídeo de la cloenda 2015


Fotografies de la cloenda 2015

El dissabte 14 de març La Vanguardia va dedicar  una de les seccions més rellevants del seu diari, La Contra, a en Samba Gueye. En Samba Gueye, més conegut per a nosaltres com en Samba bu n’Daw (Samba el petit), és un senegalès de 34 anys que, com tants altres, quan no va veure futur al seu país, va decidir pujar a una pastera i venir cap a Barcelona ara fa vuit anys.

En Samba és el protagonista del projecte Conte per relleus, un projecte col·laboratiu d’animació a la lectura i escriptura creativa per a nens i nenes de quart curs de Primària de les escoles de Castelló d’Empúries. Tots els contes  realitzats pels infants tenen com a punt de partida el conte d’en Samba bu n’Daw de l’escriptora Mariona Masferrer, que col·labora amb el projecte. La Mariona Masferrer va conèixer en Samba fent de parella lingüística i va accedir a escriure la seva història, en format conte, per al projecte Conte per relleus, i en format novel·la, Origen Tambakunda.

Des de Tambakunda fins a Catalunya hi ha tota una vida, però els nens han fet possible que any rere any neixi una nova vida per a en Samba bu n’Daw, plena de reptes que va superant amb esforç i amb l’ajuda dels amics i de les persones que va trobant pel camí,  segurament com fa en Samba Gueye.

https://sites.google.com/a/xtec.cat/conte-per-relleus-12-13/Premsa/edicio-2015/sam/La%20contra.JPG

Vídeo de la presentació 2015


Fotografies de la presentació 2015