What’s Up! Com vas de salut mental?

En el context de la 4ª onada COVID Obertament consolida com una eina més necessària que mai el seu projecte “What’s Up!” destinat a centres de secundària de Catalunya.

– El joves han estat un col·lectiu especialment vulnerable en el marc de la pandèmia, el projecte “What’s Up!” ofereix un espai a l’aula per parlar de les seves emocions de forma natural.

– El projecte facilita la creació d’espais per trencar el tabú i combatre els prejudicis sobre la salut mental. Parlar de forma oberta contribueix a que els joves puguin demanar ajuda quan ho necessitin sense esperar a que el problema es faci més gran.

El projecte “What’s Up!” és un programa innovador que aposta per la millora de la cultura educativa en relació a la salut mental i que obre un procés de normalització i apoderament del jove, clau en la lluita contra l’estigma.

Qualsevol entitat o centre educatiu que vulgui implementar el projecte en el seu territori trobarà els materials a la plataforma webvdel projecte, és totalment gratuït.

👉Són 16 unitats didàctiques dins del currículum de les matèries, adaptades a les hores lectives, i avaluables, que inclouen continguts de salut mental de forma transversal.

La durada del projecte depèn de la disponibilitat de cada centre. Es pot realitzar una tria del nombre d’unitats didàctiques a treballar i una adaptació curricular a mida i no genera cap feina addicional al centre.

A més a més, tenim càpsules de continuïtat de treball emocional per poder treballar la salut mental al llarg de tot el cicle de l’ESO.

T’uneixes a la xarxa de centres educatius per la salut mental? 

👀Si vols més informació inscriu-te a un dels webinars:

🗓7 de Juliol a les 12:00h
🗓8 de Setembre a les 12:00h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>