Jornada Lectura Fàcil, un recurs per a l’escola inclusiva.

L’Associació Lectura Fàcil, en col·laboració amb el Departament d’Educació organitza la 2a Jornada Lectura Fàcil, un recurs per a l’escola inclusiva. Es farà en dues sessions virtuals síncrones els dies 28 de juny i 5 de juliol, de 9.00 a 11.30h. Constarà de marc teòric, experiències de centres i mostra de materials.

La Jornada Lectura Fàcil, un recurs per a l’escola inclusiva, constarà de marc teòric, experiències de centres i mostra de materials. Amb aquesta jornada es vol donar visibilitat a algunes experiències en l’ús de materials de LF a les aules, el coneixement dels quals pot ser d’interès per a altres centres educatius. Els objectius de la jornada són descobrir la Lectura Fàcil com a eina per potenciar les habilitats lectores i fomentar el gust per la lectura, conèixer experiències d’èxit en l’ús de materials de Lectura Fàcil a l’aula, explorar propostes i activitats per complementar la lectura, dins i fora de l’aula i conèixer pautes i estratègies per dinamitzar grups de lectura.

🗓Dia: 28 de juny i 5 de juliol
⏰Hora: de 9:00 h a 11:30 h
💻Lloc: plataforma virtual

Us compartim el 📜programa de la jornada i 📝l’enllaç a inscripció. La data límit per inscriure’s és el 22 de juny de 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>