Intel·ligència Artificial per a la interpretació i l’educació musical

L’Esdeveniment en línia es celebrarà el pròxim 6 de maig l’ha organitzat la plataforma ARTIFICIA en la qual col·labora l‘Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial.

Centra l’interès en les tecnologies d’IA que s’utilitzen en l’àmbit educacional i en la millora de l’aprenentatge musical i que serveixen per promoure la democratització del coneixement musical i l’accessibilitat a aquesta disciplina.

D’inscripció gratuïta i íntegrament en anglès, el debat està especialment destinat a la comunitat docent artística així com als seus alumnes i futurs professionals de la música. Descobriran quines eines i recursos tecnològics s’han desenvolupat a partir de la intel·ligència artificial amb l’objectiu de col·laborar amb els humans en el seu procés creatiu i en facilitar el coneixement musical i la pràctica de l’instrument musical. Es presentarán diverses tècniques de educació musical que inclou el “Live coding”, algoritmes de “machine learning” específics per l’educació musical i sistemas de feedback a la pràctica musical.

 

🗓Dijous 6/05/2021, 18:00h

🚩YouTube Live: https://www.youtube.com/watch?v=2nFapEJdeFY

🚩Moderador: Sergio Giraldo, Music Technology Group, Universitat Pompeu Fabra (MTG-UPF).

🚩Participants: Rafael Ramírez, MTG-UPF; George Waddell, Royal School of Music, Imperial College of London;  Anna Xambó, De Montfort University; Luisa Pereira, NYU Tisch ITP; Enric Gaus, EsMUC; Alia  Ahmed Morsi,  MTG-UPF.

🚩Idioma: Anglès

L’acte comptarà amb presentació de projectes i actuacions.

Més informació: https://www.artificia.pro/participate/

Nota de premsa: https://us14.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=fc13abeda44d7ef725d63e42c&id=1b633eca1d

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>