Descobreix el riu

El Programa d’Educació Ambiental “Descobreix el riu” té com a objectiu divulgar la situació ambiental dels rius de les conques del Besòs i de La Tordera, aportant una visió global de l’aigua, de la vida que s’hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los. Al mateix temps, es promou la conscienciació de l’alumnat per adoptar hàbits i actituds de respecte vers els rius i, per extensió, vers el medi natural.

Aquest programa adopta les mesures i protocols de seguretat requerits per al seu correcte desenvolupament (COVID-19); és gratuït i us convidem a visitar la proposta d’activitats del programa a la web www.fundaciorivus.cat. Per la gestió de les reserves, podeu contactar amb Aprèn Serveis Ambientals a través del telèfon 93 842 93 61.

Paral·lelament, i en una mesura d’adaptació al context actual, des del Consorci Besòs Tordera i la Fundació RIVUS també posen a l’abast la sèrie de recursos pedagògics educatius en línia “Descobreix el riu des de casa”, que us convidem a visitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>