Concurs: Aprendre a investigar

Com cada any, es posa en marxa el concurs per a joves investigadors digitals. Si ets original, ets de llibre, que s’emmarca en aquest programa. Els alumnes, en equip i tutoritzats per un professor, han de realitzar un treball de recerca sobre qualsevol matèria, en les categories de Ciències o Humanitats, respectant els drets d’autor i en la qual prevalgui l’originalitat.

S’amplia el període d’inscripció per participar fins al 30 d’abril de 2021.

Us informem també que el passat 10 de març, va tenir lloc el seminari web organitzat per Esdelibro.es on es van abordar diferents mètodes i eines que els professors poden utilitzar a l’aula, amb l’objectiu de desenvolupar entre els seus alumnes competències en la gestió de la informació en el món digital.

Us compartim el vídeo del seminari dirigit a docents de tot el país, en el marc del programa educatiu Es de llibro: «profesor, fomenta la investigación digital entre tus alumnos» amb l’objectiu de poder oferir als docents i estudiants d’ESO i Batxillerat pautes i pràctiques per a realitzar un treball d’investigació, valorant la creació i respectant l’autoria.

A qui va adreçat?: Estudiants d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà

De què es tracta?: S’ha de lliurar un treball interessant sobre un tema que et vingui de gust investigar (música, ciència, cinema, literatura, art, història, esports, filosofia i pensament, tecnologies …?), publicar en alguna plataforma (web o propi bloc en WordPress, Blogger, Blogspot, Blogia…; plataformes online: Scribd, Paper.li, Flickr, Prezi, VoiceThread, Youtube, Tumblr…) i enviar a És de llibre l´adreça URL on està allotjat.

Premi: una tauleta digital per a les persones guanyadores i  xecs regal per a la compra de llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>