Carta de compromís de la Xarxa de Competències bàsiques

Compromís de la Direcció general de l’educació infantil i primària i de la Direcció general de l’educació secundària i el batxillerat
 1. Oferir formació, orientacions i assessorament segons la temàtica del pla de treball.
 2. Crear i mantenir una comunitat de treball virtual (moodle).
 3. Proposar el pla de treball i coordinar les reunions ordinàries amb els referents dels CRP’s.
 4. Coordinar amb els referents del CRP les reunions ordinàries dels representants de les diferents Xarxes territorials i fer-ne les actes.
 5. Difondre les pràctiques per canals diversos (pàgina web, jornades, sessions al territori, etc.)
Compromís del CRP
 1. Oferir formació, orientacions i assessorament segons la temàtica del pla de treball.
 2. Participar en el manteniment de la comunitat de treball virtual (moodle).
 3. Coordinar amb els referents de les Direccions generals les reunions ordinàries dels representants de les diferents Xarxes territorials.
 4. Difondre les pràctiques al seu territori per canals diversos (pàgina web, jornades, sessions al territori, etc.)
 5. Certificar la tasca de l’equip impulsor amb 30 hores i dels seus representants amb 30 hores addicionals.
 6. Certificar la tasca dels representants de l’equip impulsor amb 30 hores de formador.
 7. Certificar la tasca de l’equip impulsor amb 30 hores d’innovació
Compromís dels centres participants
 1. Incorporar dins la Programació General Anual de Centre el pla de treball anual de la Xarxa Cb, amb indicadors d’assoliment que hauran de ser avaluats al final del curs i amb la concreció de l’espai i el temps dedicat al tema.
 2. Crear un grup impulsor, que serà el responsable de desenvolupar el pla de treball, i nomenar dos coordinadors, que seran els representants del centre en les trobades periòdiques de la xarxa territorial.
 3. Pilotar o implementar les pràctiques elaborades pel grup impulsor en diferents cursos o cicles del centre i visualitzar les tasques de la Xarxa Cb en el conjunt del centre i en la seva pàgina web.
 4. Difondre el treball realitzat, especialment en el propi territori, per mitjà de canals diversos (coordinació amb l’administració local i amb altres xarxes, participació en activitats formatives, jornades d’intercanvi d’experiències, etc.)
 5. Informar la Inspecció de les tasques realitzades com a centre xarxa.
Compromís dels representants de la Xarxa Cb
 1. Desenvolupar el pla de treball, implementar pràctiques en el centre, documentar-les i difondre-les dins i fora del centre.
 2. Assistir a les trobades periòdiques de la xarxa al CRP, realitzar les tasques assignades i intercanviar experiències amb la resta de centres.
 3. Crear les condicions necessàries d’espai i temps per facilitar el treball, tot consensuant el calendari de sessions que s’adapti al pla de treball de la xarxa i a l’específic del centre, i preveient un espai de treball adequat.
 4. Dur a terme l’avaluació de la transferència de la formació de forma col·legiada i coordinar l’elaboració de la memòria final que recull les actuacions de l’equip impulsor i l’avaluació del seu impacte.
Compromís dels membres de l’equip impulsor
 1. Desenvolupar el pla de treball, implementar pràctiques en l’aula, documentar-les i difondre-les dins i fora del centre.
 2. Participar en les reunions de l’equip impulsor i en l’elaboració de les tasques del pla de treball.
 3. Participar activament en la comunitat de treball virtual i si escau en l’intercanvi d’experiències amb altres centres de la xarxa.
 4. Col·laborar en l’elaboració de la memòria final que recull les actuacions de l’equip impulsor i l’avaluació del seu impacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>