Reforma de l’institut

Iker Gavilán CastañaresTítol:          Reforma de l’ institut
Autor/a:     Iker Gavilán Castañares
Tutor/a:      R. Albert Duch Martorell
Modalitat:  Ciències i tecnologia: Cientificotècnic
Àrea:          Dibuix Tècnic
Centre:       Ins Francesc Vidal i Barraquer
Localitat:   Tarragona

Objectius:
  1. Modernitzar l’ institut
  2. Concienciar als estudiants a portar una vida més saludable.
  3. Millorar la seva eficiència.
Hipòtesi:

La reforma de l’institut donaria lloc al estalviament de recursos com l’aigua o l’energia elèctrica amb els panells solars i el dipòsit d’aigua. A més a més l’utilització de la zona esportiva i els cultius hidropònics faria que els alumnes portin una vida més saludable. L’institut guanyaria diners amb el panell publicitari.

El procés:

Per començar una reforma he fet una pluja d’idees d’elements que es poden afegir al projecte, després vaig fer plànols de com quedaria tota la reforma, ja quan vaig aconseguir el plànol que volia dissenyar, vaig començar a utilitzar el programa per montar tot. El desenvolupament de la part pràctica era dissenyar un model en tres dimensions de la reforma, es comença amb uns plànols a escala de dos dimensions de l’ institut, a mesura que anava avançant se m’ acudeixen noves idees que les anava implementant en el projecte.

Conclusions:

El disseny final a quedat molt bé i a complert totes les necessites que havia posat al principi ,però penso que es podria millorar més, no he tingut la suficient imaginació per optimitzar al màxim l’institut, un exemple seria implementar clases afegint un pis o fins i tot un subterrani.
En el desenvolupament del disseny he tingut problemes amb algunes físiques del programa de disseny, això va fer que es simplifiques zones específiques de vegades.
Un punt molt gran a millorar seria la implantació de noves classes a la reforma ja que hi ha molta gent que es queda fora per faltes de places en les inscripcions.
En conclusió, el projecte està molt ben dissenyat, però amb una altre distribució i amb més millores en la instal·lació s’ habria pogut fer més eficient aquest institut.

Bibliografia:
  • ARANDA, Rosaio. CHAFINO, J. DAVID, BORRUT. Luís. Arrels, realitat i somnis.. Ed. Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona, 1983.
Llocs Web:
Presentació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>