XVIIa edició Premis Jordi Pàmies a Guissona

Jordi Pàmias i Grau és un reconegut poeta fill de Guissona. La qualitat i la constància de la seva escriptura l’han convertit en una de les veus més representatives de la seva generació i en un referent per als nous autors. Aquest fet ha portat a que el premi de poesia que es celebra a la vila de Guissona des de fa disset edicions, porti el seu nom.

Enguany, a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Guissona ha decidit lliurar els premis, per part dels regidors, als domicilis d’aquests més de 130 nens i nenes guanyadors de l’edició 2020 del premi.

El premi consta del llibre POEMES DES DE L’ERMITA, que inclou tots els poemes guanyadors, i un val de regal que podran bescanviar en qualsevol comerç de l’eix comercial de Guissona

La llista de guanyadores i guanyadors s’ha publicat a la web de l’ajuntament, http://www.guissona.cat/viure/educacio i s’ha elaborat un vídeo amb tots els participants premiats. El podeu veure a @ajguissona i al següent vídeo.  Enhorabona a tots i totes les participants.