Jornada d’intercanvi de projectes de Servei Comunitari

El dia 4 de juny es va celebrar a les Cotxeres de Sants la “Jornada d’intercanvi de projectes de Servei Comunitari”. Va estar organitzada pel Consorci d’Educació de Barcelona, el Districte i el Centre de Recursos de Sants-Montjuïc.

En la Jornada es van presentar oralment  una sèrie de projectes d’Aprenentatge i servei Comunitari que han realitzat aquests centres: XXV Olimpíada, Proa, Montjuïc, Lluís Vives i Domènech i Montaner. Aquestes presentacions es van fer a càrrec del propi alumnat que les ha portat a terme. Tenen en comú que han utilitzat la metodologia de l’Aprenentatge i servei per a realitzar-les. Paral·lelament, i en el mateix auditori de les Cotxeres hi va haver una exposició de 13 cartells amb les experiències presentades per aquests centres i d’altres com Consell de Cent, Bosc de Montjuïc i Joan Coromines.

L’acte va ser presentat per la Marta Comas, tècnica del Consorci especialista en aquests temes. Al final es van entregar uns diplomes acreditatius per a l’alumnat i per a les entitats participants en els projectes a càrrec de l’inspector de la zona, Josep Maria Padrol.

A l’acte hi van assitir unes 130 persones entre l’alumnat i docents dels centres, membres d’entitats i també alguns familiars dels alumnes, entre altres persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>