Xarxa Territorial de Cultura Digital

Neix la Xarxa Territorial de Cultura Digital, per convertir-se en punt de trobada de les accions de la transformació digital dels nostres centres. Treballem en xarxa per construir coneixement.

Una proposta oberta amb sessions presencials arreu del territori, per facilitar suport i recursos als centres. I un espai virtual per afavorir la reflexió, compartir el coneixement i continuar els debats iniciats a les sessions.

El NODES,  amb espais de comunicació i experiències sorgides de projectes d’innovació i transformació, és un espai per endreçar el coneixement que apareix a les sessions i posar-lo a l’abast del professorat.

Suma’t-hi!

  • Fem xarxa per impulsar la transformació que ha de millorar la competència digital d’alumnat, docents i centres.
  • Afavorim la visibilitat de les accions, compartint, cocreant, aprenent i millorant.
  • Organitzem sessions itinerants perquè ningú no es quedi enrere.
  • Organitzem  equips de treball cocreatius amb docents que pertanyen a projectes afins, tot fent de pont amb altres xarxes.
  • Generem càpsules sobre seguretat, protecció de dades i publicació a les xarxes, entre d’altres. Tothom hi pot dir la seva.
  • En paral·lel a les sessions presencials, programem Webinars per la millora de la competència digital.
  • Treballem col.laborativament per fer que la nova Xarxa Territorial de Cultura Digital sigui un espai de referència per a tothom.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>