Postals Audiovisuals de dones cooperativistes

La comissió d’Activitats Culturals de la FESC realitzarà una acció anomenada “Postals Audiovisuals”. L’activitat es caracteritza per recollir breus testimoni audiovisuals amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de la dona cooperativista i les seves resistències. En aquesta acció, entrevistarerm a prop de… Llegeix més»

Novetats 7è Congrés de Ciència

Benvinguts/des a aquest nou espai,

Ens fa molta il·lusió compartir aquest nou recurs amb vosaltres, ja que feia un temps que vèiem la necessitat de tenir un espai de referència de Barcelona basat en l’àmbit científic. A més, ens agrada que aquest lloc web s’enriqueixi amb la plataforma Nodes, donat que ens permet afegir algunes funcionalitats avançades en un entorn flexible i segur.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és compartir informació, notícies i recursos sobre les activitats, programes i jornades que es realitzen a Barcelona sota el marc de les STEAM. Paral·lelament, ens pot ajudar per a fer créixer la comunitat d’aprenentatge.

La primera pestanya que obrirem és la del 7è Congrés de Ciència, programa liderat des del territori pels centres de recursos pedagògics, i amb anys de tradició impulsant la recerca i la investigació.

Us animem a afegir la web al llistat d’adreces d’interès del vostre navegador, i així podreu seguir fàcilment com aquest entorn es va desenvolupant….

Préstec de materials

Ja tenim activa la pàgina perquè feu la reserva del material que tenim en préstec al CRP: bibliomaletes, caixes, materials artístics i tecnològics. Aneu a l’apartat recursos del CRP o feu clic aquí. 

Mostra de Produccions Audiovisuals

Cada any es celebra la Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu. La Mostra és un certamen no competitiu que té com a objectiu, compartir la feina feta a cada centre amb les altres escoles. Per aquest motiu hi ha uns únics protagonistes, que són… Llegeix més»