Xarxa d’Economia Solidària (XES) de Sant Andreu

Des de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) de Sant Andreu us fem arribar una proposta divertida i engrescadora que ens agradaria molt que compartíssiu amb la vostra “comunitat” i comptar amb la vostra col·laboració.

Aquest any ens hem quedat sense la Fira de l’Economia Social i Solidària del Districte de Sant Andreu del Parc de la Pegaso del 26 d’abril i és per això que a la XES ens hem posat en marxa per reinventar-la i buscar-li un nou format adaptat de Fira Virtual en temps de confinament.

https://xes.cat/2020/04/10/la-xes-sant-andreu-organtiza-una-crida-de-contingut-audiovisiual-per-a-la-fira-ess/

A continuació llegeix amb ATENCIÓ!

Vols participar aportant continguts a la Fira d’ESS a través del canal virtual de la XES TV de Sant Andreu?  Tenim vàries propostes per a tu i la teva comunitat, ja siguis un centre educatiu, una entitat una família o una persona individual. Ens agradaria molt omplir de continguts de la gent de Sant Andreu la nostra Fira Virtual de la ESS. Així que et deixem una sèrie de propostes per a que t’enganxis a la que més t’agradi i ens la facis arribar no més tard del pròxim 17 d’Abril.

Ah! i sense excuses, que estem totes confinades (-;

Us adjuntem un breu document amb la guia per a poder generar els continguts.

Per a instituts, estem fent arribar la proposta de creació de continguts adjunta en el correu així com la possibilitat de fer un videoclip per Ginestà, grup musical de Sant Andreu. El videoclip és de tema lliure, així com de format (més coreogràfic o narratiu).

Ginestà – Estimar-te com la terra (Videoclip oficial)

https://youtu.be/9co3Bb7-jy4

En aquest correu també us facilitem la documentació que vàrem generar per a recolzar el projecte. Us recordem que com a BitLab treballem sempre amb documentació lliure de drets, i que si una escola la vol emprar, és lliure d’agafar-la o modificar-la per a usos pedagògics.

ACCÉS DOCUMENTACIÓ VIDEOCLIPS

Moltes mercès per endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>