Convocatòria de Joves Programadors Moving Cinema

T’interessa el cinema i vols descobrir nous cineastes? Tens entre 16 i 20 anys? Vols programar pel·lícules a sales de cinema, festivals i a la Filmoteca de Catalunya? Apunta’t per formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema 2021-2022! Seleccionarem pel·lícules i pensarem com acompanyar-les: diàlegs amb cineastes i altres creadors/es, accions en viu, lectures…

ON PROGRAMAREM

·       Al D’A Film Festival (29 d’abril – 9 de maig).

·       L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona (15 – 28 novembre). 

·       A la Filmoteca de Catalunya.

·       A sales de cinema. 

·       festivals i esdeveniments d’altres disciplines artístiques. 

 

COM TREBALLAREM

·       Ens trobarem setmanalment tots els dimarts o dijous de 16:30 a 19h (segons disponibilitats) per a veure i comentar pel·lícules, dissenyar la programació, preparar les sessions, etc. Les sessions de treball seran acompanyades per professionals de l’equip de Cinema en curs – Moving Cinema.

·       La primera trobada serà el dimarts 23 o dijous 25 de març. 

·       La participació és gratuïta gràcies a la subvenció d’Europa Creativa MEDIA.

 

COM PARTICIPAR

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema 2021-2022, envia’ns el següent formulari https://forms.gle/AhWpjpjS1eXEimig9 incloent un text o un vídeo explicant què és el cinema per a tu, què et mou a participar, què esperes de l’experiència. 

Les sol·licituds s’han d’enviar abans del 16 de març. 

A partir de totes les sol·licituds es configurarà un grup d’un màxim de quinze Joves Programadors. Divendres 19 de març comunicarem a tots els sol·licitants les candidatures que han estat seleccionades.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns o escriu-nos a A Bao A Qu: 93 285 31 81 / 619 519 264 /  abaoaqu@abaoaqu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>