Congrés Català d’Educació Matemàtica

Ja estan obertes les inscripcions al C2EM 2020, que es realitzarà el 13, 14 i 15 de novembre a Reus-Tarragona en format virtual. 

El C2EM constarà d’aproximadament 100 comunicacions i activitats per a l’aula.

L’estructura de les jornades serà al següent:

  • Divendres, 13 de novembre a les 17.30h. s’inaugurarà de manera semipresencial el C2EM  al Palau de Congressos de Tarragona. Hi haurà un aforament limitat per als assistents que optin per desplaçar-se a Tarragona.

La sessió també s’emetrà en directe a través de la web del congrés.

La conferència inaugural anirà a càrrec del Doctor en Matemàtiques Sr. Eduardo Sáenz de Cabezón, sota el títol: “Ganar, ganar, ganar y volver a ganar”

  • El format de les Comunicacions, propostes d’activitats per a l’aula i presentacions 2020 seran virtuals. I tindran lloc durant el dissabte 14 i el matí del diumenge 15.
  • La cloenda del C2EM 2020 serà el diumenge, 15 de novembre, i s’emetrà en directe a través de la web del congrés.

La conferència de cloenda a càrrec de la Doctora en Didàctica de les Matemàtiques Sra. Laura Morera i del Professor de Matemàtiques Sr. Jordi Font, porta per títol “Reus, tenim un problema… Doncs, portem-lo a classe!”

Podeu seguir l’actualitat del congrés a través de la pàgina web C2EM 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>